На кордоні з Польщею викрили прикарпатця, який перевозив пристрої для видобування криптовалюти

Новини, Суспільство

У вівторок, п’ятого березня, через пункт пропуску «Шегині», що на Львівщині, на в’їзд в Україну прибув мікроавтобус Мерседес.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Автівкою керував 33-річний уродженець Івано-Франківської області.

Під час контролю чоловік заявив, що перевозить громадян та їхні особисті речі. Проте, виходячи з аналізу та оцінки ризиків, охоронці рубежу вирішили детальніше оглянути авто. Згодом спільно з працівниками митниці, в багажному відсіку, прикордонники виявили 17 майнінгових систем різних моделей.

За цим фактом працівники митниці склали протокол про порушення митних правил. Пристрої для видобування криптовалюти, вартість яких встановлюється, тимчасово вилучені.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.