“Люди мають таку особливість”: у розвідці РФ цинічно з посмішкою прокоментували смерть Навального (відео)

Новини, Політика

Очільник Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін заявив, що “люди мають таку особливість” – помирати, коментуючи загибель у російській колонії опозиційного політика Олексія Навального. Він стверджує, що смерть настала через природні причини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Цієї теми Наришкін торкнувся під час інтерв’ю, яке в нього взяв топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов. Відповідаючи на запитання, чи були причетні до смерті Навального “сили на Заході”, голова СЗР країни-агресора відповів:

Я не думаю, що це якийсь спеціальний задум. На жаль, люди мають особливість – рано чи пізно життя закінчується. Вмирають. Помер Навальний своєю смертю”.

Також він заявив, мовляв, на Заході “влаштовують сатанинські танці навколо труни з Навальним” і це “огидно, аморально й низько”.

@gudzinskiy_life #наришкін #соловйов #навальний #путін #буданов #москва #Росія #ukraine🇺🇦 #украина🇺🇦 #зеленский🇺🇦 #перемога🇺🇦 #russian ♬ People Power – CK

Нагадаємо: про раптову смерть Навального у виправній колонії в Росії заявили 16 лютого 2024 року. Політику було 47 років.

1 березня в Москві відбувся похорон Навального. На Борисівському цвинтарі та біля храму “Втамуй моя печалі”, де проходила церемонія, силовики збільшили охорону. На дахах будинків поряд із церквою виставили снайперів.

Опозиційний російський політик Олексій Навальний

Як раніше писав OBOZ.UA, у Росії силовики почали затримувати людей, які приходили на прощання із загиблим опозиціонером Олексієм Навальним. Їх вираховують за камерами відеоспостереження – система розпізнавання облич у Москві “дає можливість простежити шлях кожної людини аж до її під’їзду”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.