Росіяни перекидають резерви, щоб взяти Новомихайлівку – ОСУВ “Таврія”

Війна, Новини

Ворог зосереджує дуже значні резерви в районі Новомихайлівки на Новопавлівському напрямку (раніше Мар’їнський). Він перекидає сюди підкріплення, щоб взяти село.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на начальника відділу зв’язків з громадськістю ОСУВ “Таврія” Дмитра Лиховія в ефірі “Радіо Свобода”.

За його словами, станом на зараз Новопавлівський – один із “гарячих” напрямків на фронті.

 “Там щодня більше штурмів, ніж на Авдіївському напрямку. От, наприклад, вчора 20 на Авдіївському напрямку, а на Новомихайлівці було і на її околицях – 30 штурмів. Але оборона тримається, ворог докладає величезних зусиль, однак не має успіху від слова зовсім”.

 

Мапа: проєкт DeepState

У лютому українські військові після понад чотирьох місяців виснажливих боїв залишили місто Авдіївка поблизу Донецька, яке ЗСУ утримували з початку збройного протистояння в 2014 році. Після втрати Авдіївки Сили оборони України також втратили контроль над кількома селами, розташованими на північ і північний захід від Авдіївки.

У понеділок Лиховій також повідомив, що Сили оборони зупинили подальше просування ворога на Авдіївському напрямку в районі населених пунктів Новоселівка, Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.