Рятувальники Івано-Франківщини десять разів виїжджали ліквідовувати пожежі через паліїв трави

Новини, Суспільство

Протягом минулої доби, рятувальники 10 разів виїжджали ліквідовувати пожежі в екосистемах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Вчора, 2 березня, пожежу сухої трави на площі 800 м кв вогнеборці ліквідували в місті Снятин Снятинської ТГ та ще 9 пожеж на меншій площі було зафіксовано по всій області.

Працівники ДСНС закликають громадян не спалювати суху траву та сміття.

  • Загоряння сухої рослинності виникає через порушення громадянами правил пожежної безпеки під час проведення сільськогосподарських робіт на власних присадибних ділянках.
  • Варто пам’ятати, що у вітряну погоду площа пожежі дуже швидко збільшується, набираючи великих масштабів, внаслідок чого вогонь може перекинутись на будівлі.
  • Не спалюйте рідну землю, адже такі методи шкодять екосистемі, вбивають тварин, живу природу та призводять до загибелі людей!
    За спалювання сухої рослинності та листя — адміністративна відповідальність і штраф від 3 060 до 6 120 грн.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.