У ГУР прокоментували вибух у Єкатеринбурзі: є небайдужі громадяни (відео)

Війна, Новини

Представник ГУР Андрій Юсов, коментуючи інформацію про вибух на електропідстанції в Єкатеринбурзі, згадав про небайдужих громадян на території РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Юсов в ефірі телемарафону, телеграм Гудзінський NEWS 🇺🇦.

“У них (Росії – ред.) продовжується деградація інфраструктури. Те, що вибухає в Росії – відповідальність, зокрема, влади самої Росії.

Але на цій території справді є небайдужі громадяни, які не можуть миритися з путінською диктатурою і роблять усе можливе, щоб власну країну звільнити якомога швидше у єдиний законний спосіб – збройної боротьби проти кривавого путінського режиму” – зазначив Юсов.

Що передувало: Уночі 2 березня на електропідстанції “Калінінська” в російському Єкатеринбурзі, від якої живляться три оборонні підприємства, стався вибух.

@gudzinskiy_life #екатеринбург #перемога🇺🇦 #війна #сибирская_республика #перемога #победа #зеленський🇺🇦 #зеленский🇺🇦 #зсу #всу ♬ Hard News – DM Production

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.