Сили оборони знищили 14 БПЛА типу “шахед”, які атакували Україну та 2 літаки Су-34 (відео)

Війна, Новини

Сили оборони України в ніч на 2 березня знищили 14 ударних БПЛА типу “Shahed”, спрямованих із районів Приморсько-Ахтарська і Курська (РФ), повідомляють Повітряні сили (ПС) Збройних сил України (ЗСУ).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграм Гудзінський NEWS 🇺🇦.

“У ніч на 2 березня 2024 року противник атакував трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-35 з ТОТ Херсонської та Донецької обл. і 17-ма ударними безпілотниками типу “Shahed” – райони пусків Приморсько-Ахтарськ – РФ, Балаклія – Крим”, – йдеться в повідомленні ПС ЗСУ в телеграм-каналі в суботу.

Як повідомляється, у результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 14 “шахедів” у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей.

На жаль, унаслідок влучень і падіння уламків в Одеській і Харківській областях є загиблі та постраждалі. Співчуття рідним і близьким…

@gudzinskiy_life #впс #су_34 #к_52 #всу #зсу #зеленский🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #перемога🇺🇦 #війна #перемога #победа #літаки ♬ оригинальный звук – music23

Уточнюється, що до відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України.

Також у п’ятницю, 1 березня, близько 09.00, на східному напрямку знищено ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34, який намагався завдати удару по наших позиціях керованими авіабомбами.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.