Прикарпатська військова стала обличчям обкладинки Vogue Ukraine (фото)

Новини, Суспільство

Героїнею диджитал-обкладинки Vogue Ukraine Edition 5 стала 21-літня Оксана Рубаняк з позивним “Ксена”, яка є командиркою взводу однієї з бригад Сухопутних військ Збройних Сил.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Українське видання Vogue випускає друкований номер з особливою обкладинкою. Глянець представлений фотосесією британського фотографа Бретта Ллойда з українською моделлю Кариною Мазяр та кадетами київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Відомий фотограф двічі приїжджав в Україну, був у Харкові, Києві, біля лінії фронту в Костянтинівці, неподалік Куп’янська та в Торецьку. Бретт Ллойд знімав для таких відомих глянців як Dior, Louis Vuitton, Moncler, Calvin Klein та Fendi. Тепер у добірці його робіт – українські військові, ветерани, медики, студенти, священники, актори та просто цивільні.
“Посеред усього лиха війни я зустрів стільки добрих і талановитих людей. Це неймовірно – яке насичене та бурхливе життя в Україні. Я хочу, щоб міжнародна аудиторія це побачила”, – розповів фотограф.

“У цивільному житті Оксана працювала в Івано-Франківській міській раді, була поеткою і громадською активісткою. 24 лютого 2022 року вона доєдналась до Добровольчого формування Івано-Франківської територіальної громади, а трохи згодом увійшла до лав Збройних Сил – і стала єдиною жінкою-кулеметницею взводу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців”, – йдеться в дописі Vogue.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.