Росіяни вкрили вогнем Авдіївку, Часів Яр та Нью-Йорк: є загибла та поранені

Новини, Суспільство

Російські військові завдали удару по Авдіївці,Часовому Яру та Нью-Йорку на Донеччині, внаслідок чого загинула жінка та ще троє людей дістали поранення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільника Донецької ОВА Вадима ФілашкінаДонецьку обласну прокуратуру.

“Близько 10 ранку росіяни обстріляли Авдіївку з артилерії, влучили у приватний будинок. Загинула 47-річна жінка”.

Внаслідок обстрілу пошкоджені декілька приватних будинків і багатоповерхівка. На місці працюють представники місцевої влади, поліція і рятувальники.

Донецька обласна прокуратура повідомила, що за годину до обстрілу Авдіївки (близько 09:00) під вогнем окупантів опинилося місто Часів Яр. В результаті влучання засобів ураження на одній з вулиць приватного сектору поранено 45-річного чоловіка та жінку 69 років. З осколковими пораненнями постраждалих доставлено до лікарні. Попередньо, проти мирного населення війська рф використали FPV-дрон.

Крім того, окупанти обстріляли смт Нью-Йорк. Тілесні ушкодження отримав 37-річний місцевий мешканець, який перебував на власному подвір’ї – у нього діагностовано поранення ноги.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.