Єрмак заявив про “потужний крок” до зустрічі Зеленського й Орбана

Війна, Новини, Політика

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що переговори з главою МЗС Угорщини засвідчили взаємне прагнення Києва й Будапешта провести зустріч на найвищому рівні. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Єрмака у заявах для ЗМІ після переговорів в Ужгороді, цитує “Європейська правда“.

“Сьогодні обидві сторони абсолютно чітко сказали, що є зацікавленість у проведенні зустрічі на рівні прем’єр-міністра Угорщини і президента України. Вважаю, що ми сьогодні зробили дуже потужний крок до цієї зустрічі. Безумовно, ми всі зацікавлені, щоб ця зустріч була успішною і відкрила нову сторінку у наших відносинах”.

За словами керівника ОП, конкретні дати не обговорювалися, але обидві сторони висловили зацікавленість, щоб зустріч відбулася якомога швидше.

Єрмак також зауважив: Київ зацікавлений у тому, щоб майбутня зустріч закінчилася “конкретними результатами”.

Що передувало:

Візит глави МЗС Угорщини Петера Сійярто почався із зустрічі з главою Закарпатської ОВА на угорсько-українському кордоні.

Після того він вирушив на переговори до Ужгорода, де одним з основних питань була підготовка зустрічі президента України Володимира Зеленського і прем’єра Угорщини Віктора Орбана.

Повноцінної зустрічі між президентом України Зеленським та угорським прем’єром Орбаном не було від початку каденції Зеленського.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.