В Івано-Франківську визначили переможця грантового конкурсу від Urban Space 100

Новини, Суспільство

У суботу, 27 січня, відбулися Загальні збори співзасновників Urban Space 100.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінці самого закладу.

Цього разу Urban Space 100 отримав десять заявок на участь в ґрантовому конкурсі, серед яких учасники зборів вирішили підтримати один проєкт:

«Засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ): мультичастотні системи подавлення сигналу для захисту особового складу військових та техніки» від координаційного центру Save Ukraine Now.

Одним із пріоритетних запитів військових є засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ), а саме радіозавади для ворожих дронів.

Однак більшість наявних на ринку товарів працюють на одній частоті й ворог швидко переналаштовує свої дрони, коли зауважує роботу РЕБ на певній ділянці фронту.

Save Ukraine Now спільно із розробниками та військовими Прикарпаття з 10 окремої гірсько-штурмової бригади складають РЕБ відповідно до запиту військових на певній ділянці фронту.

На ґрантові кошти організатори закуплять матеріали для мультичастотної системи РЕБ та підготують ті елементи системи, яку можна зробити в тилу та скоротити етапи збірки для військових.

“Нагадаємо, що 80% чистого прибутку Урбану йде на реалізацію громадських проєктів. За 9 років існування ми підтримали 163 проєкти на загальну суму 7 148 259 гривень. Громадський ресторан Urban Space 100 є одним з проєктів Тепле Місто”, – додали в Urban Space 100.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.