Віддав життя за Україну: на Прикарпатті попрощаються із полеглим на війні захисником Романом Яринським (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Городенківська громада віддала шану Герою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням пресслужбу Городенківської ТГ.

Сьогодні, 27 січня, мешканці Городенківської громади на колінах зустріли нашого Захисника Романа Яринського, мешканця міста Городенка, який загинув, захищаючи Україну від російського агресора.

Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці “Всіх Воїнів” м. Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном.

“У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам‘ять Захиснику України”, – йдеться у дописі.

Тіло полеглого Героя перебуватиме у рідному домі. Панахида розпочнеться сьогодні о 18:00 год. Церемонія прощання з Героєм розпочнеться завтра, 28 січня, о 13:00 год.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.