У Івано-Франківську відкрили памʼятні дошки полеглим бійцям Олександру Кузьменку та Ігорю Пилипку (фото)

Новини, Суспільство

На фасаді Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери відкрили памʼятні дошки захисникам України Олександру Кузьменку та Ігорю Пилипку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради,  Вікна.

«Все, що нам зараз залишається робити – це памʼятати і цінувати той внесок, що вклали всі наші Герої. Бо, коли ми їх памʼятаємо, вони живуть вічно»,  такі слова прозвучали від дружини Героя Ігоря Пилипка

Обидва Герої народилися не на Івано-Франківщині, проте їхнє життя тісно повʼязане з Івано-Франківськом. Зараз за ними сумують батьки, дружини і діти.

Довідково:

Олександр Кузьменко служив старшим лейтенантом, командиром розвідувальної роти 111 окремої бригади територіальної оборони. До повномасштабного вторгнення Олександр разом з дружиною та двома дітьми жили у Лимані Донецької області. У березні 2022 родина переїхала на Прикарпаття. Олександр повернувся на батьківщину боронити країну від військових РФ.

43-річний військовий Олександр Кузьменко загинув у квітні 2022, відбиваючи у складі свого підрозділу наступ армії РФ на межі Харківщини та рідної Донеччини.

Бійця поховали на Алеї героїв у Чукалівці Івано-Франківської громади.

Ігор Пилипко народився 20 квітня 1974 року. Служив старим сержантом, сапером інженерно-саперного взводу.

Військовослужбовець загинув 22 липня 2022 року у селі Успенівка Запорізької області.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.