Вантажівка, якою керував прикарпатець, зіткнулась з легковиком: померла п’ятирічна дитина

Кримінал, Новини, Суспільство
Слідчі встановлюють обставини аварії, у якій загинула 5-річна дівчинка.

Про це інформує поліція Хмельницької області, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 січня, близько 12:30 години, на трасі «Житомир — Чернівці» в с. Міцівці Кам’янець-Подільського району.

Зокрема, 22-річний житель Івано-Франківської області, керуючи вантажівкою «Mercedes-Benz», допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 37-річного жителя с. Стріхівці Солобковецької тергромади.

У результаті аварії 5-річна дочка водія «Volkswagen Golf» загинула на місці події. Його 37-річна дружина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у лікарню.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) і наразі встановлюють усі обставини події.
Водія вантажівки затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.