Вилучення військового ПДФО трохи вибило нас із колії, – перша заступниця міського голови Івано-Франківська

Новини, Суспільство

Торік у листопаді з бюджету Івано-Франківської громади держава вилучила 53 мільйони гривень військового ПДФО.

Про це в етері програми “Новий погляд” розповіла перша заступниця міського голови Вікторія Сусаніна, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“ПДФО забрали заднім числом. Тобто в середині листопада у нас вилучили 53 мільйони гривень, які були сплачені наперед, тому що закон вступив у дію першого жовтня.

Не можу сказати, що це був дуже позитивний крок. Крім того, у четвертому кварталі 2023 року всі міста ще платили так званий реверс. Тому це нам вийшло трохи накладно.

Всі роботи, платежі й так далі були розбиті помісячно. І тому це трохи вибило нас із колії. Вже зараз, у січні, ми все трохи надолужуємо і вийдемо на рівну дорогу”, – каже Сусаніна.

За її словами, в кінці року дещо не вистачало коштів на виплату зарплати працівникам освіти.

“Жовтень ми ще перекрили. Не вистачало вже у листопаді, ми додавали свої кошти. Однак, хочу зауважити, що у 2023 році ми повністю зберегли всі виплати педагогічним працівникам, зокрема до Дня вчителя. Також повністю забезпечили відпускні”, – додала перша заступниця міського голови.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.