Пентагон: Без грошей не можемо допомогти Україні з ремонтом наданого озброєння

Війна, Новини, Політика

Відсутність фінансування впливає не тільки на спроможність США надсилати Україні нове озброєння, а й на можливість допомагати з ремонтом того, яке надали раніше.

Про це пише “Європейська правда” з посиланням на брифінг речник американського оборонного відомства Патрика Райдера, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Без додаткового фінансування ми не можемо надавати системи і обладнання для задоволення середньострокових і довгострокових потреб і допомагати їм підтримувати в робочому стані системи, які ми вже надали раніше”.

Він також нагадав, що без фінансування Пентагон не може вилучати зброю з власних запасів, а це заважає “задовольняти найнагальніші потреби України на полі бою, включаючи такі речі, як артилерійські снаряди, протитанкові засоби, ракети ППО”.

Райдер запевнив, що Пентагон продовжить співпрацювати з Конгресом і закликатиме якнайшвидше ухвалити рішення про додаткове фінансування.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.