Обвинувачується у побитті, грабежі та незаконному збагаченні: справу ексвоєнкома з Прикарпаття передали до суду

Кримінал, Новини, Суспільство

Cправу екскерівника Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Луцюка, який побив підлеглого, ще й «забув» задекларувати три квартири у Франківську, готель, та два будинки у Карпатах, передали до суду.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо Сергія Луцюка та направили обвинувальний акт до суду. Його звинувачують у застосуванні насильства щодо підлеглого, грабежі та у незаконному збагаченні(чч. 2, 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28 ч. 5 ст. 426-1, ч. 4 ст. 186, ст. 368-5 КК України). Про це повідомили у ДБР.

“Влітку 2023 року посадовці довідалися, що водій стрілецької роти однієї із військових частин Рівненського районного ТЦК та СП планує доповісти про їхні порушення під час служби. Вони вирішили цього не допустити та побили чоловіка. Керівник Рівненського обласного ТЦК сам бив військовослужбовця, в той час, як керівник районного ТЦК усе це знімав на телефон. Під час проведення «виховних заходів» в хід пішла бита. Посадовці також змушували потерпілого ставати навколішки та вимолювати пробачення. Було виявлено та вилучено мобільні телефони, один із яких належить потерпілому. За місцем проживання керівника Рівненського обласного ТЦК виявлено биту, якою били чоловіка”, – зазначають у ДБР.

Наразі його звільнили з посади. Крім того, від початку розслідування йому було обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, Сергій Луцюк заступив на посаду на Рівненщині восени 2022. До цього понад десять років будував свою кар’єру в районних військкоматах на Прикарпатті. 2018 року Луцюк зумів потрапити у “список щасливчиків”, які отримали квартири в Івано-Франківську від спілки місцевих забудовників.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.