На 24 січня планувався обмін полоненими, його наразі немає – Юсов

Війна, Новини, Політика

У середу 24 січня мав відбутися обмін полоненими між Росією та Україною, але наразі він не відбувається.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки МОУ та Координаціного штабу Андрій Юсов в коментарі “Радіо Свобода“, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Але я можу констатувати, що запланований на сьогодні обмін наразі не відбувається”, – Андрій Юсов.

За словами представника ГУР, озвучена російською стороною інформація про те, що військовополонені могли перебувати у літаку Іл-76, який впав у Бєлгородській області, наразі перевіряється.

Що передувало:

24 січня у Корочанському районі Бєлгородської області Росії впав літак Іл-76, губернатор повідомив про “подію” та перевірку.

Низка російських ЗМІ поширили заяви голови комітету Держдуми Росії з оброни Андрія Картаполова про те, що в літаку нібито перебували десятки українських військовополонених, яких везли на обмін; український омбудсмен Дмитро Лубінець повідомив, що з’ясовує ситуацію.

Україна справді готувала обмін військовополонених. Але жодних деталей про час, місце чи імовірні цифри військовополонених співрозмовник видання не надав.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.