Тенісистка франківського клубу Софія Бобровська здобула парну “бронзу” на європейському турнірі

Новини, Суспільство

Спортсменка Івано-Франківського тенісного клубу «Асе» Софія Бобровська разом із напарницею з Естонії завоювала призове місце у парному розряді на міжнародному турнірі у Фінляндії. Софія на фото праворуч.

Про це пише Галка з посиланням на сторінці “Обласної Федерації тенісу Івано-Франківська”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посилання на Галку.

З 14 по 21 січня відбувався європейський тенісний турнір серед дівчат до 14 років – “Vierumaki Cup”.

У матчі за вихід у фінал команда Бобровської поступилася парі старших суперниць з Нідерландів.

Софія переїхала до Івано-Франківська з Сєвєродонецька в перші дні повномасштабного вторгнення. Відтоді вона тренується на базі муніципального фізкультурно оздоровчого комплексу «Франківськ Арена» (вул. Симоненка 13) під керівництвом тренерів Артура Гунчака і Катерини Сімонович.

Наставники 12-річної спортсменки кажуть, що великий вклад у її розвиток та результат роблять батьки юної спортсменки – Роман та Ірина. Фінансування для тенісистів від державної, обласної чи міської влади немає.

“Сподіваємося, що в найближчий час ситуація виправиться та більше спортсменів будуть мати змогу виїжджати на міжнародні змагання, щоб набиратися досвіду та підвищувати свій рівень гри”, – зазначив тренер Артур Гунчак.

Усі матчі турніру у Фінляндії транслювали в прямому ефірі ютуб-каналу Фінської федерації тенісу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.