Кабмін погодив призначення мера Мелітополя Федорова на посаду голови Запорізької ОДА

Новини, Політика

Кабінет міністрів на своєму засіданні 23 січня підтримав проєкт указу президента про призначення міського голови Мелітополія Івана Федорова на посаду очільника Запорізької облдержадміністрації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на представника Кабміну у парламенті Тараса Мельничука у Telegram.

“Кадровий блок. Кабінетом міністрів України: Призначено Федорова Івана Сергійовича головою Запорізької обласної державної адміністрації.

Звільнено Малашка Юрія Анатолійовича з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації”.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Юрія Малашка головою Запорізької ОДА у лютому 2023 року. До цього він був виконуючим обов’язки Антитерористичного центру при Службі безпеки України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.