Парафіяни Української греко-католицької церкви у місті Яффо підтримали збір «Дрони від Кузьми»

Війна, Новини, Суспільство, Туризм

Збір «Дрони від Кузьми» офіційно було завершено.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

19 – го січня у місті Львів, батько Кузьми Скрябіна – Віктор Кузьмич передав командиру «73 морського центру спеціальних операцій України» дрон DJI Mavic 3T (Thermal) та 5 комплектів костюмів Ghillie V1.

Батько легендарного співака Кузьми Скрябіна – організовував збір в памʼять про свого сина.

Кошти були зібрані за 3 тижні.

Парафіяни Української греко-католицької церкви у місті Яффо (Ізраїль) підтримали та завзято долучилися до збору. Зробивши вагомий внесок у збір, а саме 3000$.

Батько Кузьми Скрябіна висловив свою щиру вдячність парафіянам в місті Яффо за підтримку його збору задля нашої спільної перемоги.

Віктор Кузьмич повідомив, що сума була 254 020 грн, з них придбано дрон за 208 794 та маскувальні костюми за 43 940, а залишок  (1 338 грн) – було передано в БФ ім. К Скрябіна, щоб продовжувати добрі справи памʼяті Андрія.

Разом до перемоги! Все буде Україна!

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.