Калуська громада провела в останню путь 40-річного Героя Юрія Хамандрика (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Боєць навчався в Калуській школі №1, потім – у Калуському професійно-технічному училищі. Згодом проходив строкову службу в армії, а відтак працював у різних будівельно-монтажних організаціях.

Про це повідомляє на Фейсбук–сторінці міський голова Андрій Найда, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посилання на “Вікна”.

Ще в 2014 році Юрій Хамандрик добровільно зголосився стати на захист України, але з невідомих причин тоді не був призваний.

16 травня 2023 року чоловіка призвали на військову службу за мобілізацією. Вірно та віддано служив кулеметником у кулеметному взводі роти вогневої підтримки військової частини. Загинув 14 січня від кулі ворожого снайпера на Донеччині.

19 січня з мужнім воїном прощались рідні та близькі, друзі, а також – бойові побратими, які на кладовищі звернулися до матері Юрія Хамандрика зі словами вдячності за сина, який був надійним товаришем та чуйною людиною.

Поховали Героя на Алеї Слави міського кладовища.

“Щирі співчуття родичам Захисника. Доземний уклін Бійцеві за його жертовність, стійкість і непохитність у боротьбі проти ворогів України. Вічна пам’ять та слава Герою Юрію Хамандрику!”— ідеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.