Скібіцький: Російські ракети Х-101 відрізняються від тих, які використовували у 2022 році

Війна, Новини

Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький наголосив, що росіяни досить швидко вчаться, зокрема крилаті ракети Х-101 вже інші, ніж ті, що застосовували у 2022 році.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Скібіцького на дискусійній програмі у Давосі, пише Interfax.

“Ворог вчиться, вчиться досить таки швидко. Я вам просто наведу приклад: ті самі крилаті ракети Х-101 – це зовсім інші, ніж ті, що застосовували у 2022 році. Це ракета вже з активною системою радіоелектронної боротьби, з активним захистом від викидів теплових пасток тощо”.

Скібіцький також зазначив, що Україні потрібно розвивати протиповітряну оборону, розвивати оборонно-промисловий комплекс, адже ворог не зупиниться.

“Ми маємо розвивати все: і протиповітряну оборону, і дбати про захист ВПК, і щоб він давав продукцію, і ми маємо вживати, зокрема, і контрнаступальних заходів для того, щоб не допустити втрат територій. І досвід 2023 року нам це показав”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.