Ізраїль вперше взяв участь в обговоренні української формули миру

Без рубрики

Ізраїль вперше взяв участь в обговоренні української формули миру. Дискусія відбулася на зустрічі радників із питань національної безпеки і зовнішньої політики країн 14 січня у Давосі (Швейцарія).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Ізраїль вперше взяв участь в обговоренні “формули миру” Зеленського, яке відбулося на початку тижня. На четвертій зустрічі радників із національної безпеки у швейцарському Давосі Ізраїль представляв заступник голови Ради національної безпеки”, – повідомив посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський у своєму Telegram-каналі.

В Давосі відбулась четверта зустріч радників з нацбезпеки щодо української Формули миру. Участь взяли представники 81 країни та міжнародна організація, що на 15 більше, ніж під час минулої зустрічі.

На четвертій зустрічі радників у Давосі було обговорено п’ять наступних пунктів Формули:

  • виведення російських військ;
  • відновлення справедливості;
  • екологічна безпека;
  • недопущення ескалації та повторення війни;
  • підтвердження закінчення війни.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.