На війні за Україну загинув Павло Прядка з Івано-Франківського району (фото)

Війна, Новини, Суспільство
Обертинська територіальна громада в жалобі. Ще одна важка втрата – загинув захисник Павло Прядка із с. Яківки.

Сумну звістку повідомили на сторінці громади, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Чоловіку було 32 роки.

Павло проживав у с. Ольгопіль Єланецького району Миколаївської області. Навчався спочатку в місцевій середній школі, згодом – у Миколаївському будівельному коледжі та Київському національному університеті будівництва та архітектури. Закінчивши навчання, пішов на строкову службу до лав ЗСУ, а пізніше – до Миколаївського управління поліції.
“Павло став на захист рідної землі. В одному з боїв був поранений, та не залишив у біді свого пораненого побратима. Останній бій для Героя-патріота був 27 грудня 2023. Ворожа куля забрала його життя. Воїну-захиснику назавжди залишилося 32”, – йдеться в дописі.
Про зустріч Героя та чин похорону повідомлять додатково.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.