На Івано-Франківщині виявили незаконну вирубку дерев (фото)

Кримінал, Новини

Через мобільний додаток «ЕкоЗагроза» до Державної екологічної інспекції Карпатського округу надійшло звернення щодо незаконної зрізки дерев на території с. Лоп’янка Долинської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з  посиланням на Державну екологічну інспекцію Карпатського округу.

Державними інспекторами здійснений виїзд для перевірки даного повідомлення. В результаті обстеження виявлено 74 пні сироростучих дерев породи граба, берези, вільхи, осики та дуба черевного, без будь-яких тавр, що є порушенням вимоги ст. 40 Закону України “Про рослинний світ”. Розмір нарахованої шкоди склав 34 219,00 грн.

“Оскільки встановлений факт може містити ознаки кримінального правопорушення за яке передбачена відповідальність згідно ч. 1 ст. 246 КК України, матеріали скеровано до правоохоронних органів для встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності”, – зазначено у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.