Зеленський: Ми маємо потенціал перемогти

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський анонсує, що Україна матиме більше дронів і засобів радіоелектронної боротьби.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з  посиланням на вечірнє звернення президента.

“Перші два тижні цього року вже додали Україні сили й можливостей. Є нові пакети підтримки для наших воїнів. Є дуже потрібні домовленості про спільне виробництво зброї та снарядів, особливо чутливе питання – дрони. Дронів буде більше.

Готуємо чергові хороші новини щодо ППО. Пам’ятаємо про ракети, про РЕБ – засоби радіоелектронної боротьби – буде більше. І незмінно, місяць за місяцем нарощуємо наше, українське виробництво артилерії.

Україна має достатній потенціал, щоб пройти цей важкий шлях війни. Ми маємо потенціал, щоб об’єднувати світ. Маємо потенціал перемогти. Головне – вірити у свої сили. І вірити в Україну”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.