У РФ, де чверть людей без каналізації, лякають “гендерно нейтральними” туалетами в Україні

Війна, Новини, Політика

Губернатор Санкт-Петербурга Олександр Бєглов після зустрічі з пораненими окупантами заявив, що ті нібито бачили в українських школах туалети “для гендерно нейтральних” і тому знають, за що воюють.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з  посиланням на Бєглова у Telegram, російська служба ВВС.

“Ті, хто з автоматом у руках пройшов українізовану версію Донбасу, добре розуміють, за що ми воюємо. Цим хлопцям, які бачили в школах туалети, де замість двох приміщень – для дівчаток і для хлопчиків, три приміщення – для дівчаток, хлопчиків і гендерно нейтральних, не потрібно пояснювати, які цінності ми відстоюємо”.

Як пише російська служба ВВС, нинішня заява Бєглова викликала подив як у прихильників, так і противників війни РФ проти України.

Петербурзький депутат Борис Вишневський нагадав, що “за даними Росстату, чверть росіян не мають централізованої каналізації, використовуючи вигрібні ями і септики”.

Так званий захист дітей від впливу Заходу і зміцнення “традиційних цінностей” раніше неодноразово згадувалися російськими політиками і чиновниками як виправдання вторгнення Росії в Україну.

У вересні 2022 року, оголошуючи про незаконну анексію чотирьох українських регіонів, російський диктатор Володимир Путін присвятив частину своєї промови звинуваченням на адресу західних країн, де дітям нібито “нав’язують збочення”. “Хіба ми хочемо, щоб у нас тут, у нашій країні, у Росії, замість “мами” і “тата” був “один з батьків (родитель – рос.) номер 1, номер 2, номер 3″? Зовсім збожеволіли вже?” – сказав він.

У грудні 2022 року глава МЗС Сергій Лавров скаржився на гендерно нейтральні туалети у Швеції:

“Я запитав, де туалетна кімната. Мені показали двері з літерами WC. Я запитав: “А це для дам чи для джентльменів?” Мені сказали: “У нас усе спільне”. Я не повірив, але це насправді було так. Ви не уявляєте, наскільки це не по-людськи, просто не по-людськи”.

У квітні 2022 року, після виявлення масових фактів мародерства з боку російських військових на окупованих ними територіях президент Володимир Зеленський сформулював російську мрію як “вкрасти унітаз і померти“.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.