На Прикарпатті поліцейські оперативно розшукали нетверезого керманича, який вчинив ДТП (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 9 січня, о 17:23 у Калуші.


Про інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.


Як попередньо встановлено, 43-річний водій «Мітсубісі Паджеро», мешканець Калуської ТГ, не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції, допустив зіткнення з автомобілем марки «Фольксваген». Останнім керував мешканець Дубівської ТГ, 1960 р.н., який рухався попереду.
В наслідок зіткнення автомобіль «Фольксваген» з’їхав у кювет та перекинувся.


Після вчинення аварії водій «Мітсубісі Паджеро» втік з місця події, уже через годину поліцейські розшукали його та транспортний засіб.


У результаті аварії керманича «Фольксваген» доставлено до лікарні.


Керманича «Мітсубісі Паджеро» освідчили на стан сп’яніння. Як результат – 1,61 проміле алкоголю в крові.


Правоохоронці склали на водія – порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП.


Поліцейські Прикарпаття звертаються до водіїв про дотримання Правил дорожнього руху. Керування у стані сп’яніння є небезпечним як для самого водія, так і для оточуючих. В жодному разі не сідайте за кермо напідпитку.


Наголошуємо кожному учаснику дорожнього руху, якщо сталась дорожньо-транспортна пригода – не залишайте місце події та постраждалих, негайно телефонуйте медикам та поліції.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWS, тут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.