Зігрітися та зарядити телефони: на Прикарпатті облаштовано понад 450 пунктів незламності (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківській області облаштовано понад 450 пунктів незламності.

Про інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

“За останню добу, враховуючи значне зниження температури, зігрітися прийшли майже пів тисячі людей, а з жовтня 2023 року у пункти незламності навідались близько 2,5 тис”, підкреслила Онищук.
Найбільше пунктів облаштували органи виконавчої влади та місцевого самоврядування – загалом 371.
На базі підрозділів Головного управління ДСНС в області діють 35 стаціонарних пунктів, ще 20 – мобільних і 2 – на базі автомобілів підвищеної прохідності.
“Наразі розгорнуто 4 мобільні пункти в Івано-Франківську, Коломиї, Калуші й Надвірній. За потреби готові встановити ще 16 мобільних пунктів незламності. Так, 26 пунктів при ГУ Нацполіції, 14 – розгорнуло ГУ Держпродспоживслужби, 2 – «Укрзалізниця».
Усі пункти незламності забезпечені генераторами, автономним опаленням, запасами питної води та доступом до інтернету”, – зауважила Світлана Онищук.
Інформація про розташування пунктів незламності за посиланням.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWS, тут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.