Група компаній “Нова пошта” змінює назву

Економіка, Новини

Група компаній з доставлення «Нова пошта» проведе ребрендинг та змінить назву на Nova. 

Про інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу компанії.

“Ми вже набагато більше, аніж пошта, тому прибираємо це слово саме у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів — NOVA”, – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що Нова пошта як логістичний оператор залишається Новою поштою. Жодних ребрендингів та зміни логотипів не буде. Зміни стосуються назви саме групи компаній. Нова пошта залишається Новою поштою.

“Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому.

Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth”, – коментує співвласник групи NOVA Вячеслав Климов.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWS, тут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.