Ринок праці в Івано-Франківську: вакансії та середня зарплатня

Новини, Суспільство

В Івано-Франківському міському центрі зайнятості продовжують шукати кадри.

Про інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Понад пів тисячі вакансій є в Івано-Франківську. Є і робітничі пропозиції, так і вакансії для людей з вищою освітою.

Зокрема, станом на 5 січня 2024 року Івано-Франківська філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості зібрала 568 актуальних вакансій в Івано-Франківській територіальній громаді.

Найбільша потреба наразі у швачках, кухарях та водіях автотранспортних засобів. Крім того, шукають підсобних робітників, фармацевтів, комплектувальників меблів, офіціантів, перукарів та барменів.

Мають попит також інспектори, вчителі закладу загальної середньої освіти, спеціалісти державної служби, фармацевти, вихователі закладу дошкільної освіти.

Разом з тим, чималий попит на фахівців з досвідом роботи — бухгалтерів, медичних сестер, асистентів фармацевта, асистентів вчителя. З усіма актуальними вакансіями та заробітною платою можна ознайомитись за посиланням.

Середня зарплата в Івано-Франківську — 17 600 гривень. Це медіана заробітних плат за даними з 4 891 вакансій, розміщених на Work.ua в Івано-Франківську за останні три місяці.

До слова, в Івано-Франківську на кожну вакансію в середньому припадає чотири претенденти.

Зазначимо, що для пошуку роботи можна скористатися сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості.

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості можна отримати на офіційному каналі Івано-Франківської обласної служби зайнятості у Telegram, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWS, тут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.