На передовій загинув 23-річний український льотчик Владислав Залістовський

Війна, Новини

Боронячи Україну, загинув 23-річний льотчик ЗСУ Владислав Залістовський з позивним “Blue Helmet”.

Про інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Сумну звістку повідомила дівчина Владислава Євгенія Нестеренко в Instagram.

“Мій Герою! Я ніколи не думала, що на моїй сторінці буде подібний пост. Ти любив свою роботу, своє життя, своє небо, але воно зіграло з тобою злий жарт. Ти назавжди залишишся в моєму серці найкращим хлопчиком у світі. І не тільки в моєму”, – зазначила Євгенія.

Дівчина додала, що зумисне не робитиме світлини Владислава чорно-білими, адже хлопець був яскравим і любив життя.

“Чомусь небо забирає кращих. Вічного тобі польоту, мій янголе. Я вірю, що ти все бачиш. Я зроблю все, щоб винні були покарані! Я дуже тебе люблю”, – наголосила Євгенія.

Відомо, що льотчик народився в місті Малин Житомирської області. У 2021 році юнак закінчив льотний факультет Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

Владислав Залістовький був пілотом бойового літака МіГ-29.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.