Під Москвою росіяни три дні без опалення через аварію на патронному заводі

Новини, Політика

Жителі підмосковного Подольська в Росії понад 3 доби не мають доступу до опалення через прорив на теплотрасі місцевого патронного заводу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на AstraReadovka.

Повідомляється, нібито 4 січня внаслідок неправильної експлуатації співробітниками Климовського патронного заводу в місті стався прорив теплотрас.

У зв’язку з цим уже кілька днів житлові приміщення, а також медичні, навчальні та дошкільні заклади без подачі теплопостачання та гарячої води.

У місті ввели режим НС. Там зараз понад 20 градусів морозу.

Мер міста заявив, що людям роздали обігрівачі та ковдри. Про усунення аварії повідомили в суботу, але жителі досі повідомляють про відсутність опалення у квартирах – без опалення залишилися понад 170 будинків.

Люди скаржаться, що у квартирах близько 7 градусів, а часто відключають світло, бо багато хто одночасно вмикає електричні обігрівачі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.