Шахраї використовують останній обмін полоненими для наживи – Штаб з питань військовополонених

Кримінал, Новини, Суспільство

Шахраї почали використовувати останній обмін військовополоненими з РФ, який відбувся 3 січня, задля наживи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими у Telegram

“У соцмережах з’явилися профілі, які представляють себе звільненими з полону оборонцями, закликають звертатися і обіцяють надати інформацію начебто про тих військових, кого вони бачили в полоні. Згодом під різними приводами починають просити гроші”.

За інформацією фахівців, у профілях можуть бути фото та відео оборонців з “обміну 230” або фото- та відеоматеріали з інших подібних подій.

У штабі з питань поводження з військовополоненими закликали не довіряти, оскільки за цими сторінками та профілями соцмереж приховуються шахраї: “Будьте пильними і звертайтеся тільки до офіційних ресурсів Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.