На Донеччині загинув за Україну військовий з Рогатинщини Любомир Гуменний (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Захисник був уродженцем села Путятинці.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на повідомлення Рогатинської громади.

Четвертого січня, під час бойового завдання в районі населеного пункту Гостре, що у Курахівській громаді Покровського району на Донеччині загинув військовий з Рогатинщини Любомир Гуменний. 40-річний воїн отримав осколкове поранення несумісне з життям.

“Хай добрий спомин про захисника Любомира стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів. Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття родині з приводу непоправної втрати. Дякуємо воїну за захист! Царство Небесне нашому герою!”, – йдеться у повідомленні.

Любомир Гуменний захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. З 4 березня 2022 року виконував завдання стрільця-зенітника 1 батальйону охорони військової частини. Перебував на Донецькому напрямку.

Любомир Гуменний народився 29 квітня 1983 року в селі Путятинці. Закінчив місцеву школу, пройшов строкову службу. Відтак у доволі юному віці в 2003 році разом з дружиною Іванною створюють сім’ю. У цих міцних стосунках подружжя народило та виховало двох прекрасних дітей – донечку Ірину та сина Вадима. Разом збудували новий дім для них. Вічна пам’ять!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.