В окупованих Севастополі та Євпаторії пролунали вибухи (відео)

Війна, Новини

В тимчасово окупованому Криму повідомляють про вибухи в Севастополі та Євпаторії. Вороже Міноборони заявляє, що нібито знищили 10 ракет над півостровом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Крим.Реалії, місцеві телеграм-канали, Міноборони РФ.

За словами так званого “губернатора” Севастополя Михайла Развожаєва, в місті нібито працює російська протиповітряна оборона.

@gudzinskiy_life #севастополь #євпаторія #ар_крим #крим #україна #бавовна #прильоти #бухта #залужний🥰❤️ #війна #зеленський🇺🇦 #зсу #перемога🇺🇦 ♬ Dramatic Military – Faid rafanda

Развожаєв написав, що “вже збито кілька повітряних цілей”: “На Глухова влучив осколок у будинок. Попередньо один постраждалий. Частина осколків від повітряних цілей упала в районі вулиці Мостової, на Північній стороні, в районі Монастирського шосе і Федюхиних висот. Рятувальні служби виїхали на місце”.

Телеграм-канали пишуть, що одну українську ракету начебто збили, а друга влучила у військову частину (КП зв’язку) в Юхариній балці в Севастополі. За словами очевидців, зараз туди поїхали швидкі та пожежники.

Міноборони РФ заявило, що близько 17:20 за московським часом “припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням авіаційних керованих ракет по об’єктах” у Криму. Зокрема, нібито знищено 10 ракет над півостровом.

Також повідомляють про вибухи в Євпаторії. Очевидці стверджують, що перед вибухом вони чули та бачили ракету.

“Крымский ветер” з посиланням на очевидців повідомляє про приліт у військову частину ППО поруч із Затишним під Євпаторією (Сакський район). Зараз туди їдуть машини швидкої допомоги.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.