Рада Україна-НАТО збереться на надзвичайне засідання через масовані удари РФ

Новини, Політика

Рада Україна-НАТО проведе надзвичайне засідання у відповідь на масовані ракетні удари РФ по українських містах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу у Twitter (X).

За його словами, НАТО підтримало запит України на проведення відповідного засідання.

“Однією з ключових тем стане посилення протиповітряної оборони України. Важливий сигнал євроатлантичної єдності на тлі ескалації російського терору”.

Що передувало:

  • Президент Володимир Зеленський у розмові прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком повідомив, що протягом останніх п’яти днів ворог випустив по території України щонайменше 500 ракет та ударних дронів.
  • Нагадаємо, Кулеба після масованої ракетної атаки РФ 2 січня заявив, що чекає на реакцію та рішучі заходи західних країн.
  • Голова Європейської ради Шарль Мішель вважає, що останній масований обстріл України з боку Росії свідчить про незацікавленість Москви у будь-яких мирних переговорах.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.