На суму приблизно півмільйона гривень: прикарпатець збував алкоголь з підробленими акцизними марками (фото)

Кримінал, Новини

Збував алкоголь з підробленими акцизними марками: прикарпатські поліцейські завершили досудове розслідування у справі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Співробітники Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області спільно з поліцейськими обласного УСР ДСР Нацполіції України довели протиправну діяльність чоловіка, який зберігав та збував фальсифіковані спиртні напої. Під час обшуків правоохоронці вилучили 392 ящики з контрафактною алкогольною продукцією. За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури матеріали справи скеровано до суду.

Досудовим розслідуванням доведено, що до протиправної діяльності причетний 47-річний мешканець Коломиї. Правоохоронці задокументували декілька фактів збуту фальсифікованої продукції. Після останнього фігуранта й викрили співробітники поліції.
Поліцейські провели обшук в складських приміщеннях, які знаходиться на території міста Коломия. Вилучено 392 ящики з фальсифікованим спиртним, на суму приблизно півмільйона гривень.
Уже відомо, що на кожній пляшці були підроблені марки акцизного податку, а рідина в пляшках не відповідає вимогам ДСТУ.
Чоловік обвинувачується в кримінальних правопорушеннях, передбачених ч. 1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) та ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.