Заявив, що нібито дружина вчиняє насильство: прикарпатця оштрафували за неправдивий виклик

Новини, Суспільство

За неправдивий виклик спецслужб передбачена відповідальність.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на патрульну поліцію області.

Так інспектори учора отримали повідомлення з приводу сімейного насильства. Заявник повідомив, що дружина вчиняє насильство. В ході опрацювання виклику патрульні встановили, насильство стосовно заявника ніхто не вчиняв.

За здійснення завідомо неправдивого виклику поліції, 45-річний заявник отримав адмінматеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спецслужб) КУпАП, за що передбачено адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 850 до 3400 гривень.

“Вкотре закликаємо громадян бути відповідальними та не викликати спецслужби без потреби. Адже за цей час поліцейські могли б надати допомогу тому, хто її дійсно потребує”, – додали в поліції.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.