У Києві є влучання, в 5 районах попадали уламки: 20 постраждалих, проблеми зі світлом і водою

Війна, Новини, Політика

У Києві зафіксовано падіння уламків ракет у Печерському, Оболонському, Голосіївському та Святошинському районах, за попопередніми даними, є влучання на територію об’єкта цивільної інфраструктури у Подільському районі, у місті подекуди є перебої з елекро- та водопостачанням. Також відомо про 20 постраждалих. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на КМВА, мера Києва Віталія Кличко, Суспільне у Telegram.

 “Внаслідок ракетної атаки зафіксовано падіння решток в Печерському районі на дах багатоповерхового житлового будинку. В Оболонському районі − решти впали на територію складських приміщень. Також в Голосіївському районі − на відкритій ділянці. Оперативні служби слідують на місця”, – начальник КМВА Сергій Попко.

За кілька хвилини він додав, що у Печерському районі зафіксовано ще падіння уламків на житловий будинок, а також, що є падіння уламків у Святошинському районі. Інформація уточнюється.

Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що є і влучання.

 “У Подільському районі попередньо − влучання на територію об’єкта цивільної інфраструктури. Всі служби прямують на місце. Також у Подільському районі пошкоджено газову трубу”, – Клічко.

Частина обʼєктів та житлових будинків у кількох районах столиці знеструмлені. У деяких районах тимчасово відсутній тиск у водопровідній мережі”

Про перебої з електропостачанням також повідомляють кореспонденти УП.

Суспільне пише, що у деяких районах міста зникла вода.

Пізніше Кличко повідомив, що у Києві є 16 постраждалих в одному з будинків у Соломʼянському районі столиці, де сталося загоряння внаслідок ракетної атаки. 15 із них госпіталізували, одній людині надали допомогу на місці.

Станом на 8:30:

  • у Подільському районі палають пожежі в декількох місцях.
  • у Святошинському влучання є в будівлю соціальної інфраструктури.
  • у Печерському − влучання в дах багатоповерхівки. І виклик іще за однією адресою.
  • в Оболонському − палає складське приміщення.
  • у Деснянському − загоряння в будівлі супермаркету.

Скрізь працюють екстренні служби.

Оновлено від 9:10: За даними Кличка, у Подільському районі палає складська будівля. Вогонь охопив 2000 м кв. Екстренні служби працюють на місці.

Попко повідомив, що в Подільському районі пошкоджено магістралі водопостачання та горять щонайменше 6 авто.

Оновлено від 9:34: Кличко повідомив, що у будинку в Соломʼянському районі рятувальники деблокували 17 людей. Ще 117 мешканців вивели з будинку.

“Постраждали на разі 20 людей. 19 із них медики госпіталізували. У будівлі загоряння та сильне задимлення. Всі служби працюють на місці”, − повідомив Кличко.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.