“Другий Новий рік в полоні”: у Києві пройшла акція на підтримку оборонців Маріуполя (фото)

Новини, Суспільство

На підтримку українських військовополонених у Києві провели акцію-нагадування “Другий Новий рік в полоні. Не мовчи. Полон – вбиває!”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Укрінформ.

акція у Києві 31 грудня, усі фото Укрінформ

Акція у форматі живого коридору з плакатами в руках відбулася в столиці біля ТЦ Gulliver.

Організатори заходу — родини військовополонених бійців Маріупольського гарнізону, які зібралися, щоб нагадати про тих, хто перебуває досі в російському полоні та вчергове привернути увагу до питання нагальності дій щодо їх повернення додому.

Участь в акції взяли декілька десятків осіб. Вони тримали в руках плакати з написами “Free Azov”, “Азов врятував Україну, хто врятує Азов”, “Зараз всі в полоні свят, а хтось в полоні на свята”, “Не хочу свято, хочу обмін полонених” тощо.

 
 
 
 

Понад 80 днів українські військовослужбовці тримали оборону Маріуполя. 16 травня 2022 року розпочалась евакуація захисників міста із заблокованого російськими загарбниками металургійного комбінату “Азовсталь”.

Після виведення українських військових із меткомбінату, згідно з домовленостями, вони очікують на обмін. Досі обміняли лише частину з них.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.