Двох військових з Прикарпаття нагородили відзнаками від Головнокомандувача ЗСУ

Війна, Новини

Два військовослужбовці з Ямницької ТГ нагороджені почесними відзнаками Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Ямницьку ТГ.

Захисник з Тязева Андрій Боднарчук у жовтні отримав відзнаку “Золотий хрест”, а воїн з Ямниці Василь Вітенко у листопаді нагороджений відзнакою “Хрест хоробрих”.

Нагороди військовослужбовцям вручили за сумлінне виконання поставлених завдань, проявлені мужність, героїзм, патріотизм та бойові заслуги   на бойових позиціях під час захисту України від ворога.

“Вітаємо Андрія Боднарчука та Василя Вітенка з отриманням високих військових нагород Головнокомандувача ЗСУ. Такі досягнення підтверджують силу характеру, відвагу та самопожертву у великій справі.

Щиро дякуємо нашим землякам за захист рідної України, бажаємо міцного здоров’я, перемоги та щасливого повернення додому!” – зазначив голова Ямницької громади Роман Крутий.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.