З’явилося фото знищеного ВДК “Новочеркаськ” (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Великий десантний корабель “Новочеркаськ” у тимчасово окупованому Криму зазнав дуже серйозних пошкоджень у результаті удару Повітряних сил України − про це свідчать фото.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на DeepState у Telegram

 “На супутниковому знімку, зробленому вранці 24 грудня, рамочкою обведено ВДК. На іншому фото те, що від нього залишилось”.

 
ФОТО З TELEGRAM DEEPSTATE

Так виглядає корабель після влучання і пожежі.

 
ФОТО З TELEGRAM DEEPSTATE

Передісторія:

  • Близько 3 години ночі 26 грудня в районі Феодосії в окупованому Криму пролунали вибухи. Повідомлялося, що підірвали корабель нібито з іранськими боєприпасами, в порту виникла пожежа.
  • Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив, що українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель “Новочеркаськ”.
  • Пізніше стало відомо, що ВДК “Новочеркаськ” знищили крилатими ракетами з тактичної авіації Повітряних Сил.
  • Міноборони Росії повідомило, що ВДК “Новочеркаськ” зазнав пошкоджень у Феодосії цієї ночі “під час відбиття удару ЗСУ із застосуванням авіаційних керованих ракет”.
  • За твердженням російського Міноборони, “під час протиповітряного бою засобами ППО знищено два українських Су-24, які здійснювали пуск ракет”. У Повітряних силах ЗСУ це спростували.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.