Удар РФ по кафе у Краматорську: СБУ назвала мотиви коригувальника

Війна, Новини

Коригувальник у Краматорську навів російські ракети на кафе Ria Lounge 27 червня “з ідейних міркувань”, вважає СБУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на керівницю пресслужби ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях Галину Прищепу під час брифінгу, яку цитує “Укрінформ“.

Вона зазначила, що підозрюваний у справі один – це коригувальник, співробітник газотранспортного підприємства, який перебував у місті Краматорську.

Він від свого колишнього знайомого, який зараз представляє “відділення розвідки командування внутрішніх військ “ДНР” отримав вказівку перевірити інформацію про місцезнаходження військовослужбовців ЗСУ в приміщенні кафе Ria Lounge.

“Ми зібрали всі необхідні експертизи та доказову базу. Чоловік підозрюється за ч. 2 ст. 111 (Державна зрада) ККУ, і далі ми вже очікуємо на справедливий вирок суду…

Він це робив не за гроші, а зі своїх ідейних міркувань. Як розповідали вже потім його колеги, він ніколи не приховував свою проросійську позицію…

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.