10 “волонтерів” отримали дозвіл на виїзд за кордон і не повернулися – Херсонська ОВА

Новини, Суспільство

Начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін видав дозволи на виїзд за кордон через систему “Шлях” для 10 представників волонтерських організацій “Єдина Україна” та “Аджалик”, однак ті не повернулися в Україну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Прокудіна у відеозверненні в Telegram.

“На превеликий жаль, не всі, хто називає себе благодійниками, такими є насправді. Деколи за словом “допомога” приховують свої корисливі цілі.

Мною були видані розпорядження про дозвіл на перетин кордону для представників організацій “Єдина Україна” та “Аджалик”. Вони виїхали за межі країни і привезли обіцяну гуманітарну допомогу, зробили фото, відзвітували. Однак після цього вдруге вирішили виїхати і не повернулися назад в Україну.

Мова йде про 10 осіб. Нині розпорядження про їх виїзд скасовані. Також звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити факт незаконного перетину державного кодону. Співпрацюємо, аби притягнути їх до відповідальності. Ці недоорганізації більше не отримають погодження на виїзд за кордон”.

Ведучий “24 каналу” Олексій Печій отримав акредитацію на саміт ЄС, який проходив з 14 по 15 грудня, і вирішив не повертатися в Україну.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.