Скандал у Бурштині: мер звільнив начальницю управління культури через поїздку на передову (фото)

Війна, Новини, Суспільство

19 грудня в бурштинських групах у Facebook з’явилася інформація про звільнення Тетяни Зорій, керівниці Управління культури міста.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

За отриманою інформацією, міський голова Василь Андрієшин прийняв рішення про звільнення Зорій через те, що вона поїхала з волонтерами на передову.

Чиновниця їздила для підтримки морального духу наших Захисників та доставки їм трошки Різдва та домашнього затишку, щоб разом співати українські колядки та нагадати про мирне життя.

Бурштинці висловлюють своє обурення цим рішенням та критикують мера міста. Інша версія стверджує, що Зорій була звільнена через те, що вона поїхала з іншими волонтерами, які не підтримуються міським головою.

Останні дні на офіційній сторінці Бурштинської міської ради в Facebook було опубліковано багато дописів про культуру. Однак скандальне звільнення у міській раді наразі залишається без коментарів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.