Зеленський відповів, чи планує звільняти Залужного

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський зазначив, що з головнокомандувачем Валерієм Залужним у нього робочі стосунки і він планує “з ним працювати”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського.

На підсумковій пресконференції 19 грудня, відповідаючи на запитання журналістки, чи існує якийсь конфлікт між ними і чи планує глава держави звільняти Залужного

 “Робочі у мене стосунки з Залужним. Він має відповідати за результати на полі бою як главком, разом із Генштабом. Є багато там питань. І також командувач (ОСУВ) “Таврії”, який оперативним командуванням займався… Наступ – це складне питання: щось було, чогось не було, чогось не вистачає… Нам потрібні міцні кроки і результати… кожен день на кожній посаді.

Планую працювати, чекаю від них рішень (щодо мобілізації, допомоги на фронті, дуже конкретних речей на полі бою). Стратегія – зрозуміла, хочу бачити деталі. Вважаю, що це – справедливо”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.