Перебігала дорогу поза переходом: на Прикарпатті водійка BMW збила на смерть 16-річну дівчину

ДІТИ, Кримінал, Новини, Суспільство

Між населеними пунктами Горохолино та Старуня на Івано-Франківщини сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула дівчинка-підліток.

Про це повідомили у поліції Івано-Франківської області, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Смертельна аварія трапилася у Богородчанській ТГ 15 грудня .

“29-річна мешканка села Яблунька, керуючи автомобілем “BMW Х3″, вчинила наїзд на дівчину-пішохода. Остання поза межами пішохідного переходу перебігала проїзну частину зліва направо, відносно напрямку руху автомобіля. 16-річна мешканка смт. Солотвин загинула на місці події”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські перевірили водійку на стан сп’яніння. Вона була твереза за кермом.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, розпочато кримінальне провадження (ч. 2 ст. 286 ККУ). Автівку вилучено з місця події.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.