Відійшов у вічність колишній голова Снятинської райради Петро Гриник (фото)

Новини, Суспільство

Сьогодні, 18 грудня, у Німеччині помер Гриник Петро Іванович.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

«Міський голова, виконавчий комітет, депутатський корпус, працівники адмінапарату висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам з приводу непоправної втрати – смерті Петра Івановича. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини… Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Нехай Господь дарує йому Царство Небесне, а рідна покутська земля буде йому пухом», – йдеться у дописі Снятинської міської ради.

Гриник Петро Іванович народився 12 липня 1950 р. у с. Троїця Снятинського району Івано-Франківської області.

У 1989 р. очолив колгосп ім. М. Черемшини та агрофірму «Край».

З 1994 по 1998 рр. – голова Снятинської районної ради, Снятинської районної державної адміністрації.

У 1998–2000 рр. – начальник Івано-Франківського обласного управління з монополії на виробництво та обіг спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

 

 

З 2000 по 2005 рр. – начальник управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань садівництва, виноградарства та консервної промисловості.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.