Фінляндія знову закриє кордон із Росією

Новини, Суспільство

Міністерка внутрішніх справ Фінляндії Марі Рантанен у четвер оголосила про повторне закриття двох пунктів пропуску на кордоні з Росією, які були відкриті раніше цього дня.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Yle, Рантанен оголосила в парламенті, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

 Голова фінського МВС анонсувала, що уряд ухвалить офіційне рішення про закриття східних прикордонних пунктів пропуску на позачерговому засіданні в четвер увечері.

Воно буде офіційно оголошене на пресконференції близько 18:15 (19:15 за Києвом).

Інших подробиць Рантанен не навела. Але, за даними Helsingin Sanomat, причиною стало рішення Росії дозволити нелегальним шукачам притулку знову перетинати кордон із Фінляндією.

Таким чином усі фінські КПП на кордоні з Росією знову не працюватимуть.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.